Meny
Alternativ
React

React

2 minuters läsning

Under de två år som har gått nu som jag har drivit Fyranollfyra Webbutveckling så har de projekt jag skapat mestadels varit skapade med WordPress och Hugo.

Dessa två olika system har fungerat alldeles utmärkt. Denna sida är vid skrivande stund gjort med Hugo (jag kommer dock att skriva om den så jag använder mig av React istället vid ett senare tillfälle).

Jag har bestämt mig för att sluta erbjuda WordPress och Hugo som tjänster när jag skapar nya hemsidor och kommer istället att fokusera på Facebooks ramverk React.

Anledningen till detta är att jag vid sidan om Fyranollfyra jobbar som utvecklare och jobbar uteslutande med just React och React Native (mobila appar för iOS och Android). Genom att byta “stack” att jobba med kommer jag kunna göra kommande projekt mer effektiva då jag kan fokusera på ett typ av ramverk att skriva kod för. Det kommer även finnas en hel del andra fördelar när både för mig som utvecklare och dig som kund när väl utvecklingen har börjat som idag är svår att lösa med t ex WordPress.

De projekt jag har jobbat med idag kommer jag fortfarande att underhålla med det system de är byggda med, men jag kommer inte längre att ta några nya uppdrag som involverar WordPress eller Hugo.

Jag välkomnar därmed React till Fyranollfyra Webbutveckling! 🤝

Tillbaka